Annons
Annons


Inredningsinspiration!


Nu har jag pruppat runt en god stund på Pinterest för att försöka någorlunda pinpointa min inredningsstil (or lack thereof??). Jag har så himla svårt att sätta ord på vad det är jag gillar, som med typ allt annat är det lättare att säga vad man INTE gillar, right?

Annons

Av ovan sparade jag kan ju dra slutledningen att jag gillar ett sorts kreativt kaos. Inte fööör kaos givetvis, men jag gillar att det händer grejer. Jag vill att det tydligt ska synas att det är VI som bor där!! Min mardröm är ett minimalistiskt hem I guess? Jag älskar kontraster av olika material, lite missmatchat, gammalt och nytt, olika proportioner osv osv. Till en viss gräns tho, vi pratar inte Villa Villekulla! Men jag älskar tanken på att ett hem får växa fram, att man fyller det med minnen och nya minnen as u go genom livet. Och tillslut kanske det blir som Pippis hus, men det vore iofs fett på äldre dar.

I vår förra lägenhet hade vi som en ljus bas och sen gillade jag att leka runt med accenterna mycket istället. Något som alltid varit min dröm och som ger en perfekt injektion av färg och skoj är en stor bokhylla! Vi har en perfekt vägg nu och vi ska bygga dit en tänkte jag. I övrigt är jag totalt ointresserad av att fixa eller måla om grejer HEHE. Ser hemmet lite som ett skal som man fyller med massa kul istället!!

Från helgen kommer vi få undan fler kartonger och så kommer nya soffan, lovar att återkomma med bilder när det finns lite mer att visa upp :))

3 kommentarer


AnnonsLaddar