Annons
Annons


Ingen vanlig dag…


Denna helg är ingen vanlig helg för Ellinor, den person i hela världen som jag frivilligt älskat längst av alla – dvs bästa vän jag känt längst – fyller 30 år imorgon!!!!!! WOWOWOW. Vi har gått ihop sen dagis och hon varit en av mitt livs största ljuspunkter sen dess helt enkelt. När vi växte upp var hon alltid den vännen som gjorde att saker var okej att göra för ”Ellinor ska ju gå……….” hahahhahaha, vi hade alla en sån right?! Som föräldrarna också älskade och litade på. Meanwhile så var vi båda två skitungar, men absolut.

Annons

Trots att vi båda är lika gamla har jag alltid sett upp till henne. När vi var små var det nog så enkelt som att hon fyller tidigt på året (äldre????) och jag sent (såååå mkt yngre………). Men hon har alltid varit så jävla klok för sin ålder, alltså sen dag ett, och varit den man kan be om goda råd. Hon är en sån där som är bra på allt?? Konstnärlig, språkbegåvad, matte, I’M PRETTY SURE att hon är den jag känner med högst IQ men jag har inget konkret bevis – allt detta och så har hon världens största hjärta och är skitrolig. Bli president already??? Nu har hon dessutom sin mini-me Stina, som är världens gullunge och sin mamma opp i dan.

ILY ELLI! Nu kommer jag och Kalle hem till Örebro och firar skiten ur dig <3 Sen ser jag fram emot våra 30 nästa år ihop!!!!

Kommentera


AnnonsLaddar