Annons
Annons


I’m humble, but I got the juice


ÅH. En av De Bästa har ju släppt en ny låt, Kehlani har släppt singeln ”Already Won”. Jag blev såååå kär redan efter första lyssningen – inte jätteotippat kanske men men. Den känns very tidiga 00-talet, vilket jag älskar givetvis. Men för mig påminner den lite om en av mina absoluta favoritlåtar of all time, ”I’m Good” med Blaque. Någon som minns den hihi?!

Annons

Det är något med Kehlani?? Hon är så jävla speciell och jag tror alla som lyssnar på henne känner det. Nya singeln fick mig att gå tillbaka till hennes debut, ”You should be here”. Mixtapet som blev nominerad till en Grammy!!!! Otroligt. Otrolig artist, otrolig kvinna. Gått igenom otroliga grejer?? Psykisk ohälsa, massa skit som allt så klart vädras rätt ut för hela världen att se och tycka och tänka om rätt ut i hennes kommentarsfält. För något år sen verkade saker vara som värst för henne och då var hon TJUGOETT. Urk, tänk att ha halva världen emot sig så det helt offentligt och sina egna demoner att kämpa mot samtidigt. Det verkar ha varit helt fruktansvärt!!!

Därför blir jag så jävulskt rörd när jag lyssnar på henne, utöver hennes galna talang och killer musik såklart. Man lyssnar på denna och sen att gå tillbaka och lyssna på debuten, som då kom innan det mesta brakade loss med rykten om killar och hejohå, sjukhusbesök blabla. Man bara ÅHHH unnar henne allt!! Hur fint är det inte att se henne komma ut på andra sidan och verka må så jävla bra nu. Det gör mig så glad.

Dessutom att hon levererar musik i legendarstatus redan vid 22 års ålder och bara två album in är ju hella lovande för oss fans i framtiden?? Om jag får tänka lite på OSS en sekund här meheh :)) Tycker dessutom att ”Already Won” är en fet pepplåt för en själv, även om hon skrivit den om sig. Ibland kan vi alla behöva påminnas!

1 kommentar


AnnonsLaddar