Annons
Annons


I only love my bed and my momma and my shoes


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Det går ju toppen med att spara pengar till bröllopet!! Precis så här i sluttampen så har jag självklart gått loss lite så dära med shoppingen. Men annars hade jag väl inte varit mig själv?!

Så här va. Efter helgens brunch i solen på Riche, med en hel del feeling in tha bod, så gick vi tvärs över gatan och in i Stella McCartney-butiken. Där hade de nämligen pangrea med 60% på ALLT! Butiken skulle flytta eller stänga eller något sånt *slutade lyssna när jag hörde ordet rea*. Jag passade på att unna mig hennes ikoniska klumpskor som jag suktat efter i år nu!!!!! För det var jag ju värd???

Annons

Ni vet ju att jag älskar att göra K A P. Väntar in dyrgripar jag spanat in tills de kommer på rea eller letar fram dem till allra bästa pris online osv osv. Men när man bara råkar trilla över ett kap så här?! Helt oförtjänt?! Eller jag var ju som sagt ändå värd detta eftersom jag varit så himla duktig med sparandet so far…………………………. Kommer inte ta av mig dem förrän jag bryter fotleden, vilket absolut kan hända i dessa om jag springer till bussen för snabbt!

skor – Stella McCartney (reklamlänk via Apprl) , t-shirt med Drakecitat <3 – Weekday (reklamlänk via Apprl) , skinnbyxa – Samsoe Samsoe (reklamlänk via Apprl) , halsband – Jane Koenig

Kommentera


AnnonsLaddar