Annons
Annons


Hudvård som lämnar spår


En toppenjulklapp jag fick i år var ett sidenörngott!! Eller. Mamma hade köpt ett och fick två så hon gav mig den överblivna. Still!!!!! Superglá blev jag då jag tänkt köpa själv ändå. Detta för att sidenörngott ska vara det mest skonsamma för håret! Jag har ett konstant friss på min högra sida av håret för att jag obv sover sjukt hårt där :)) Så jag har tänkt testa detta! Oavsett är det fortfarande för tidigt för att göra något utlåtande om det funkar eller inte men…………………..

Annons

något jag HAR noterat är att det inte är optimalt med sidenörngott när man har den flottiga hudvårdsrutinen som jag har om kvällarna??? KOLLA hur min kudde ser ut om morgnarna!! Har jag gnuggat ett smörfyllt wienerbröd mot kudden eller bara försökt hålla mitt arma fejs återfuktat i den fruktansvärda månaden januari?? Avgör ni. Älskar framförallt de extra djupa fläckarna från ricinoljan jag smörjer på mina ögonbryn. Blir riktigt fina markörer! Moments like these som man önskar att man var en sån sjuk Törnrosajävel som enbart sov på rygg.

Kommentera


AnnonsLaddar