Annons
Annons


Holy Holo Moly


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Igår jobbade jag cirka halvdag och gick sen hem på eftermiddagen och sov en stund. Så trött så trött så trött jag fortfarande är. Inatt sov jag dessutom ELVA timmar och har tagit TVÅ TUPPLURER under dagen!!!!! That’s right!!! Så fruktansvärt uttömd på alla sätt och vis.

Annons

Men igår i alla fall! Efter min välförtjänta napadoodle så var det bara på med ma gameface för jag hade inte mindre än TVÅ födelsedagsfiranden att gå på. Det var för två personer som förgyller mitt lille liv; Caleb, i bild med TVÅ tiaror pga prinsessa ofc, och Matilda aka Nacho, därav hatten, med en Mintushot i högsta hugg.

Och vad gör man när man är lite så där truttis men måste växla upp?? JO man distraherar sig själv genom att braka på det festligaste man har så klart. Jag plockade fram min holografiska läderkappa (!!!!!!!) som legat och brunnit inne i min garderob, skrikandes efter att få bäras. Tyvärr är den ett prov som jag lyckades haffa på jobbet, eller tydligen ville ingen annan ha den (WTF right) så det var lite ödet att den hamnade hos mig som inte velat något annat i hela livet än att ha just en holografisk läderkappa tror jag.

kappa – & Other Stories (prov), jumpsuit – gammal H&M, skor – & Other Stories (reklamlänk via Apprl) , väska – Proenza Schouler (reklamlänk via Apprl)

Kommentera


AnnonsLaddar