Annons
Annons


Höjdpunkt och lågpunkt från NYC!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

JAHOPP och där gick jag under jorden igen right?? :(( Jag var alltså i New York sen i tisdags förra veckan och jobbade med mitt kära & Other Stories för massa roliga och spännande möten! Dels var det superfull rulle med det, men sen kom helgen och då parkerade jag mig hos Parisa som fanimig har flyttat dit och frilansar därifrån. En nackdel om du är bästis med en frilansare – de kan jobba från vartsomhelst på jorden :(( Mer kul för dem och när du väl har möjlighet att hälsa på!!!!

Annons

Vi gjorde sååå mycket kul och jag ska recappa lite mer ingående men vill highlighta en helt jävla sjuk kväll i torsdags. Efter arbetsdagen så skulle vi ta en drink mellan att jag skulle möta upp mina vänner och vi skulle gå på Upright Citizens Brigade 20th anniversary på Carnegie Hall, en humorgrupp grundad bla av Amy Poehler (!!!!!!!!!!!!!!!) aka en av mina största idoler. Från det att jag åkte från jobbet tills att föreställningen började, dvs bara ett par timmar, kan jag sammanfatta det som följande:

vår Uber blev påkörd, vi blev avsläppta cirka mitt i en rondell (på fel sida Brooklyn Bridge!), vi var tvungna att GÅ tillbaka över bron – i klackskor, det började spöregna efter 5 min, väl framme kunde vi inte sätta oss på baren vi bokat pga för mycket regn, samtidigt får vi alla en FLASH FLOOD ALERT på telefonerna så jag trodde vi skulle dö, det blir omöjligt att få tag på bilar tillbaka till Manhattan, jag försöker ta tunnelbanan men automaterna vägrar ta emot någon av mina kort, jag börjar tillslut grina pga stressad till föreställningen och då får jag ett par dollar av någon till en biljett –> extreme white girl privilege.

Att jag började grina var liksom lite det där att nu hände det LITE VÄL mycket på en och samma gång??? Inget världsakut men allt rätt pissjobbigt och allt självklart samtidigt. Dessutom samtidigt som strax innan jag ska iväg och se en av mina största idoler, något jag vägrar missa no matter the flash floods (som f.ö aldrig kom?? eller inte vad jag märkte?!).

Efter vad som kändes som tusen *omen* att vi skulle missa föreställningen kom vi äntligen fram och inte nog med att Amy och gänget givetvis körde, det visste vi ju, så hade de med sig special guests! Först introducerade de Rachel Dratch, en till komiker som ligger mig sååååååå varmt om hjärtat. Blev VRÅLglad och ställde mig upp och hoppade och tjoade. Sen sa de ett namn jag inte hörde men hela jävla Carnegie Hall brast ut i totalt jubel. Det var alltså ingen mindre än Tina Fey som kom ut på scen!!!!!!!!!! Gud börjar gråta bara av att recappa detta. Om Amy är en stor idol för mig är liksom Tina ännu viktigare. Kalle hade SKÄMTAT med mig bara dagar innan ”tänk om Tina Fey skulle dyka upp höhö” varpå jag literally började grina och sa att DET ÄR INTE KUL SÅNT DÄR KAN DU INTE SKÄMTA OM FÖR JAG SKULLE DÖ OM DET HÄNDE. Och det hände! Och SOM jag grinade! Där och då var det som om allt det jobbiga för att öht ta sig till föreställningen aldrig hade hänt. Det var nog en av de finaste ögonblicken i mitt liv! Den överraskningen och totala lyckan!!

Showen i sig var för att fira att deras humorgrupp fyllde 20 år, en one night only show, på mäktiga Carnegie Hall! Jag som aldrig sett improv live tidigare fick alltså inleda med en av världens mest kända och duktiga lineups. Snacka om att sätta ribban lagom högt. Det var helt otroligt kul och smart, tjöt till konstant av roligheter.

 

Dessutom var jag hella cute i denna fit, både under det jobbiga och under det roliga, samma outfit under hela arbetsdagen också. DET säger cirka allt om hur sköna dessa klackskor är btw, två springiga arbetsdagar på raken + långpromenad över en bro i spöregn (obs inte att rekommendera pga mocka men ser ärligt inte a scratch på dessa ändå……..). De känns på riktigt som strumpor och då hatar jag när folk säger så, men här är det verkligen sant.

Pga jobb och snyggt var jag obv klädd i & Other Stories topp till tå. Har varit besatt av detta citrusmönster sen jag såg första provet komma in tidigare i år och nu vill jag aldrig ta av mig den!! Här finns klänningen (reklamlänk via Apprl) och de redan berömda skorna finns här (reklamlänk via Apprl) !

1 kommentar


AnnonsLaddar