Annons
Annons


Högtryck fredag, lågtryck lördag


Ibland får man ge och ibland får man ta hörrni! Igår efter jobbet slank jag och Kalle in på Surfers för ett dropin-bord som de tacolov hade. MUMS pga en av stans bästa restauranger om du frågar mig. Tog in massa favoriträtter och delade. Sköljde ner det med ett par bärs också guuuu så skönt när arbetsveckan avslutas!!

Annons

Efter maten så tog jag med honom på en himla kul grej, Snoh Aalegra gjorde en intim, exklusiv spelning på Nosh & Chow!!! Cirka hennes första show på hemmaplan?? Trogna läsare som varit med länge vet att jag är en day 1 stan av Snoh, vi träffades första gången 2011 och har sen dess följt och supportat henne. Hon är Sveriges bäst bevarande hemlighet to this day?! Lyssna in FEELS om du inte redan gjort det.

Självklart var hon otrolig live så klart. Trycket var nog högre än förväntat för stället var fyllt till MAX så stackars Kalle fick snällt ställa sig aaaaallra längst bak – en av nack- slash fördelarna med att vara två meter lång lol. Jag har preached her gospel så länge nu så jag blir jätteglad att många här hemma har hoppat på Snoh-tåget och se all kärlek som finns för henne här!!!

Hhiih jag hade ju kanske utlovat gårkvällen som en myyyyysig date night för Kalle men vi visste ju inte riktigt att trycket på spelningen skulle va så hög som sagt. Hade lite dåligt samvete (även om han tyckte spelningen var FET men han ville helst ta det superlugnt liksom). Så idag bjuckade jag honom på en brakbrunch på Boulebar Tryckeriet!!

Det blev ungefär en trerätters brunch (!!) i deras supermysiga miljö  och då var desserten i inget mindre än BUFFÉFORM. Vi fortsatte upp på stan och provade ut de sista detaljerna till Kalles bröllopsoutfit!!!! Hittade en par perfekta skor på Prada som jag tror det kommer bli, men slips och sånt är ju raketforskning?! Tycker nästan att alla är fula och ”fattar” dem inte?? Så fort jag hittar nån som jag tycker är ok tycker alla andra att den är ful lol. Jaja sökandet fortsätter. Om någon har pangtips på slips (!) så hojta till?

2 kommentarer


AnnonsLaddar