Annons
Annons


Hemester!


Sooo jag fortsätter min lille semester jag!! Börjar starkt med en staycation, helt utan planer eller andra lediga att hänga med typ. Lyckades tajma min semester utan att nån annan av mina närmsta också är lediga – riktigt smart känner jag nu. Oh well! Jag är verkligen en loner ändå, så har faktiskt NOLL problem med att glida runt själv om dagarna.

Annons

Däremot har jag fotat extremt lite även om jag hunnit hitta på en del faktiskt?? Must be the vacay mode som e i full rullning redan då.

Åkte ut till Hellasgården för bad i helgen och då såg jag DETTA. Bara det absolut mysigaste och gulligaste jag sett??? Stod lite för länge och följde kaninernas hopp runt hinderbanan. Prideweek också halloj!!!

Badat och njutit av ett tyst semesterstockholm.

En av mina få planer under min hemester är att komma igång ordentligt med träningen!!!!! En vecka innan min Italienresa u say?? Dålig planering u say?? ÄH. Struntsamma. Jag har varit ute på springrunda, testat utegym och cirkelträningar, cyklat och promenerat långt, ja jag har fan hållit igång helt enkelt. Och än är det inte slut!! Skitpeppad på min träningsvecka tbh. Älskar även mina trådlösa hörlurar Hellas från Urban Ears, i något svettanpassat tyg och funkar perfekt att springa med för mig!

Inte haft vråltur med vädret ändå? Eller det har ju varit BRA men. Så fort jag typ åker ut mot bad så går solen i moln och så fort jag är på väg hem så tittar den fram igen. Går jag ut och tar en kaffe i solen går den i moln men när jag går in för att laga mat igen så är den ute!! Driver denna spf-dränkta solälskare till vansinne.

Unnar mig goda långfrullar och lagar god mat mest varje dag också!! Något jag tokslarvar med i vanliga fall och kör typ knäckemackan i farten en vanlig morgon. Men nu hänger jag ut på innergården och mumsar loss.

Här har vi ett typexempel på när jag ska sola på balkongen med min bok och solen försvinner dirr?? Aja. Sista delen av Engelsforstrilogin y’all!! Har någon grej att jag bara kan läsa de böckerna på sommaren så det har tagit mig typ tre år = tre somrar att komma igenom dem hahahaha. Vill ju hinna annan läsning om sommaren också! Det är min främsta och bästa sommarsyssla detta med böcker. Vissa jobbar för att kunna resa eller vara lediga – jag jobbar för att kunna resa och vara ledig och LÄSA BÖCKER på mina resor och ledigheter. Hinner eller VILL varken göra nästan något annat när jag väl kommer loss.

Kommentera


AnnonsLaddar