Annons
Annons


Helgpåhitt i NYC


Så vad hittade vi mer på i New York i helgen? JO, det ska jag berätta för er!!

Vi besökte Momofukus Milk Bar, ett dessertställe som är väldigt kända för bland annat sin s.k Crack Pie! Super cute place och uuuurgott. Vi tog sån paj, glass (med smak av den mjölk som blir kvar efter man ätit flingor!!) och deras kakbollar som smakade rent av kakdeg. Heaven on earth.

Annons

Vädret var GALET! Mot helgen blev det värmebölja upp mot 40 grader och i NYC, bland höghus och helt utan breeze, kändes det fan nästan mer än så. KVALMIGT som vi säger i Närke!!! Men man ska ju inte klaga :))

På fredagen gick vi till Soho House och åt en wayyyyy too pepprig Cacio e Pepe, som i vanliga fall är min go to och superfavorit. Tur att det är fint och goda drinkar i alla fall! Sen gick vi upp på taket för fler sådana och vidare till klubben PHD en kortis.

Dagtid var vi på nyöppnade Dumbo House i Brooklyn för att nyttja deras takpool främst för att överleva värmen. Där inne är det vrååålfint men tyvärr får man inte fota ett jota!

Lördagskvällen begav vi oss till Indochine för ännu mer tasty asian mat!! Lite av vår grej rent av. Jag bar en klänning från Rebecca Stella och jag tyckte att Parisas topp var MAGISK! Hon är den enda jag vet som lyckas hitta snygga grejer på Forever 21, jag blir alltid put off av rörigheten men hon lyckas alltid navigera fram till guldkornen.

Kommentera


AnnonsLaddar