Annons
Annons


Gröna ränder på Grönan


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Vet ni vad, jag kände mig så jävla cute på Gröna Lund i fredags så ville faktiskt visa er den outfiten i ett helt eget inlägg!! Så det så. Det var liksom VARMT ändå lyckades jag bli så pass nerkyld att jag fick gå hem tidigt och lägga mig i ett låååångt och vaaaarmt bad *surprise*.

Annons

Den här skinnjackan kan för övrigt mitt bästa köp under hela förra året?? Verkligen jackan som passar till precis alla occasions. Uppklätt, nerklätt, varmt, kallt. Ja, den är en jackornas kameleont skulle jag säga! Ser dessutom ut att vara 25x dyrare än vad den är också – inte för att den är gratis men ni fattar. Vill hoppas att detta är skinnjackan som håller livet ut så att mina framtida barnbarn kan ärva Rockmorsmors Ökända Skinnpaj <3

basker, skinnjacka (verkar vara slutsåld men liknande finns på Nelly (reklamlänk via Apprl) ), randig tröja (reklamlänk via Apprl) , jeans (reklamlänk via Apprl) – & Other Stories, skor – New Balance (reklamlänk via Apprl) , solglasögon – Gucci (reklamlänk via Apprl) , väska – Loewe

Kommentera


AnnonsLaddar