Annons
Annons


Gothig gala-throwback


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Som en god liden morot efter att ha varit tillbaka på jobbet i två hela dagar heheheheh fokar jag just nu framåt till dem glammy days. Nämligen den stundande Elle-galan!!

Sist jag gick såg det ut som ovan, självklart klädd i Ida Sjöstedt (reklamlänk via Apprl) . Kan säga så mycket som att det kommer jag vara i år igen pga FAVE. Men hur pass gorg var inte ovan skapelse halloj?? Hologrampaljetter, I.S-detaljen på spännena gahhhh… Dock var den helt bananas lång haha!! Man ser på översta bilden att den var för lång och då ska ni veta att jag hade mina hööööögsta sjuka jävla skor som har en plattåklack på säkert 20 cm. Hahahah not a model still!!

Annons

I år har jag plockat ur hennes arkiv (#blessed, i know) och valde kanske motsatsen till ovan goth-gogodancer?? Eller nåt ja. Men sketaball kan vi sammanfatta det med, cause I wouldn’t have it any other way. LÄNGT!

Kommentera


AnnonsLaddar