Annons
Annons


Go Apes**t


Innan jag går in i detalj om min helg, för vilken jävla panghelg det varit, så måste vi först prata om helgens stora händelse för hela världen och inte bara vad jag hittat på. Obvi så pratar jag om att mamma och pappa, Beyoncé och Jay-Z, släppte ett gemensamt album!!!!! Eller The Carters som de nu kallar sig ;))

Annons

Den heter ”Everything is love” och singeln ”Apeshit” fick en video i samma veva. Jag vet inte, det är nog mycket pga att jag är riktigt jävla sliten idag men jag bölade rätt ut av den?? Blir så lycklig och stolt över att vi får finnas i denna tid när så här stor konst skapas, det är så häftigt att ta in bara. Och videon, koreografin, stylingen, Louvren (!!), ja DOM är så satans mäktiga och det gör mig så himla glad bara. Bara det att de abonnerat hela jävla Louvren för inspelningen är så tungt!!!

Och sorry not sorry, men visst tänker man instinktivt att detta är Queen Beys låt och hon har sin man featuring??? Loooooool. Kommer visserligen från ett die hard fan till henne så jag är ju partisk men tycker nästan inte att det är en åsiktsfråga, det är nog fakta……………….

Uppdatering: nu finns skivan tydligen på Spotify redan!!!!!! Helvete, de fortsätter överraska

Kommentera


AnnonsLaddar