Annons
Annons


Glittrets främsta högtid


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Som stolt skata är jag väldigt nöjd att julen är kommen! Det är den glittrigaste av alla högtider vågar jag ändå påstå?? Passar mig så himla väl. Just nu har jag en glittertröja från & Other Stories och glitternaglar av Smith & Cult! Och jag känner ändå att jag still got some left in me?? Hittar snart nåt mer sätt att glittra, jag lovar.

Annons

Just nu är jag hemma i Örebro och myser i 200 km/h. Julefikar med gamla vänner och julefikar lite till med mina föräldrar. Badar en del. Dricker lite julmust och sen dricker jag lite till. Mitt livs bästa liv!!!!

Hoppas ni alla chillar ut julen så jävla hårt allihopa!! Och alla ni som jobbar – not all heroes wear capes <3

Kommentera


AnnonsLaddar