Annons
Annons


Gagg, tryffelsashimi och Le!


Jag har utöver den röviga vecka jag haft dessutom åkt på någon skum typ av förkylning som kommer och går varannan dag?? Men tacolov hade jag ork och energi i fredags, då hade nya appen Maitres bjudit in till middag på nyöppnade Tako!

Annons

Innan middagen hade jag och Hanna en riktig gosfest hemma hos Parisa som äntligen är hemma en stund efter tusen år av resor och inspelningar! Vi drack cava, sminkade oss och gaggade av bara helv. Precis vad jag behövde!! Sen tog vi oss till Tako och på plats bjöds det på asian fusion som var out of this world så god!! Framförallt en tryffelsashimi jag fortfarande drömmer om gahhhh. Vi slog påsarna ihop med gulliscrew Chanelle, Dida och systrarna Lejonhjärta och fortsatte vårt segertåg av KUL.

Vi tog våra cute butts till nya klubben LE på Berns! Där blev rockmormor kanske inte så långvarig just pga rockmormor men she gave it her best trots omständigheterna. Men det är väldigt himla kul med nya klubbar i stan och att det händer grejer, det behövs verkligen. Applåder!!

1 kommentar


AnnonsLaddar