Annons
Annons


Fyndkingen i farten igen


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

HELLOJ nu kommer jag här med fler sommartips!! H&M har lanserat ett nytt koncept, Afound (reklamlänk via Apprl) , och jag har själv fallit mer eller mindre pladask och shoppat loss lide granna, trots shoppingstopppp förlåt, så jag vill föra tipset vidare! Det ska gå ut på att utbudet är väldigt kurerat och det finns inte tusentals av samma produkter utan det kan finnas ett fåtal av varje ibland, beroende på produkt. De blandar högt och lågt från alla möjliga märken, från H&M till Céline (!!!), även nytt och lite vintage också.

Annons

Jag har handlat online men svängde även förbi butiken pga *nyfiken* och de hade helt olika utbud på ställena så tror typ det gäller att hålla utkik efter kap bara? Får iaf hålla tillbaka mitt köpefinger just nu så därför tänkte jag tipsa er istället mohahaha!! Och obs detta är inget samarbete jag har legit shoppat där och är peppad bara obs.

Denna slip dress från Rebecca Stella (reklamlänk via Apprl)  har jag tänkt köpa länge men den hann ta sluuut förut. Men så vips hade den dykt upp på Afound och asabillig dessutom så det var ett givet köp för mig.

De här har jag inte köpt men det är ju för att jag nyligen fyndade mina egna Stella McCartney (reklamlänk via Apprl) creepers, men här finns de liksom också till ett gött reapris!

Oklar bild men dessa är alltså mina Gucciglasögon (reklamlänk via Apprl) till nedsatt pris?!??! Blev lite sur men ändå glad för någon annans skull :))

Några av de absolut fetaste stövletter jag sett bara……….. Tacoheeej Saint Laurent (reklamlänk via Apprl) , dessa kommer jag drömma så sött om.

Och som sagt inte bara dyra dyrgripar!! Det finns massa fint och superbilligt från Weekday (reklamlänk via Apprl) också, som denna gröna, perfekta sommarklänning.

Gladdes när jag såg att Commes des Garcons (reklamlänk via Apprl) finns representerade med deras plånböcker aka mina absoluta favoriter!! Använt min sönder och samman i så många år nu att det kanske är dags för en ny….

Om jag inte redan var potentiellt ruinerad så har de dessutom flera olika produkter från Fenty x Puma (reklamlänk via Apprl) i lager…………. Velat ha denna 1988-rygga så länge nu!! En av mina favoritgrejer med mitt liv är att jag är född samma år Rihanna 🙂 <3

Denna skinnkappa från svenska Stand (reklamlänk via Apprl) till ett asbra pris är ju bara huuuur snygg som helst om än kanske lite varm prick just nu. Tänk om man var den som planerade sina köp för lite längre i framtiden va :’))

Det finns en hel del utvalda vintage pieces från Chanel (reklamlänk via Apprl) !!! Så sjukt. Dogt lite för detta gröna hårspänne, men inget jag riktigttttt kan motivera för plånboken rn.

Och förlåt men hur satans fina var inte de här rosa strumporna från Gucci (reklamlänk via Apprl) ?????? Hundra procent strumpor i barnstil för oss dumma vuxna, helt i min smak.

Kommentera


AnnonsLaddar