Annons
Annons


Fuzz it up


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Absolut?? Landade bara hemma efter Sevilla till årets första snö alltså?! Rimligt…………….

Min födelsedag brukar ju vara regnig och jävlig, men snö kan jag inte minnas att det varit på massa år. Tur att man kan (fusk)pälsa på sig direkt med detta täcke av värme!! Ett så kallat Riktigt Bra Köp från & Other Stories.

Annons

I övrigt är jag lycklig över att jag sakta men säkert rensat ur min samling av stickat. Bort med allt som inte är naturligt för fan vad det inte värmer ordentligt?? Eller inte på ett skönt sätt. Har lyckats bygga upp en samling av mest kashmir, ull och bomull och är så satans nöjd – och varm! Just kashmir funkar verkligen året om dessutom, det andas när det är varmt ute och värmer när det är kallt ute. Synd bara att det kostar cirka miljardos för det mesta. Försöker investera och köpa på mig åtminstone något plagg per säsong för jag vet att det lönar sig i det långa loppet! Kashmirtröjorna jag har är de som hållit allra bäst genom årens gång också. Ovan gråa polo är från Uniqlo, de har riktigt (nästan för??) billig kashmir och de är yttepytte i storlekarna! Men håller sjuuukt bra.

Dagens värmetips från mig till dig!

1 kommentar


AnnonsLaddar