Annons
Annons


Fullspäckade lediga dagar


Jag är som sagt inne på mina sista dagar av ledighet och jag måste säga att jag jobbar dem som ett PRO. Mina senaste dagar har sett ut som följande:

  • Jag lagar man varje dag (obs detta hör alltså inte till mina helnormala rutiner….) men jag lagar dem fortfarande utifrån nyårsresterna!! Vi fick sååå mycket mat över.
    Annons

    Som ni ser här blir det tex vitlöksbröd till precis alla måltider och äggen som skulle gå till whiskey sours går istället till mina luncher ;))

  • Jag snickrar ihop Ikeagrejer- och möbler som vi köpt och pysslar med att rama in planscher som hittills legat ihoprullade! Idag har jag t o m ont i mina fingrar för jag snickrade så jävla hårt. Och med snickrade menar jag skruvar på den där Ikea-mojängen……… Men det blir asjobbigt när man gjort det i flera timmar och HÅRT okej??
  • Jag har äntligen fått till årets första träningspass!!!!! Det är det enda jag inte levererat med under ledigheten – hade nämligen storslagna planer på att träna varje dag. Men som ni hör av mitt otroligt upptagna om än tillfälliga housewife life så har jag haft händerna fulla!! Idag kom jag i alla fall iväg på ett pass Barre Move och jag känner redan av träningsvärken i rompen.
  • Och som om jag inte hade fullt upp på housewifeschemat – självklart skulle en ansiktsbehandling hinnas med också! Hos inga mindre än Revivekliniken som har behandlingar med Biologique Recherche, ett ställe och märke jag länge velat testa och som mina besties så fint gav mig presentkort till i bdaypresent <3 Förutom att jag hört mycket gott om produkterna har jag också hört att de luktar mysko. Och mycket riktigt luktade allt cirka mat och jäst?? Hahahah så inte den sexiga spaupplevelsen direkt MEN dat result thoooooo. Till och med Kalle noterade mitt glow efteråt (”till och med” som i *kille*)!

Imorgon får vi ännu lite mer möbler levererade hit, lampor ska sättas upp och sen bär det av till Örebro för min barndomsbästis Ellinor fyller 30 år! Ja som ni förstår är det ett heltidsjobb att vara ledig??

Kommentera


AnnonsLaddar