Annons
Annons


Fredagsfir


PHEW okej så då var första jobbveckan över! Det var rätt kämpigt i början för tbh har jag sovit extreeemt uselt den senaste tiden, faktiskt under hela Italienresan också. Tror mest jag varit så uppe i varv över resan, bröllopet och att maxa den lilla semester jag hade så det blev typ omvänt och jag var helt slut hela tiden haha. Men mot slutet av denna vecka hade jag ändå hämtat mig! Och imorse var första morgonen jag inte behövde ställa alarm på JAG MINNS INTE sist. Underbar känsla!

Annons

Men gårdagen var såå härlig, lemme tell u why.

Forni bjöd in till finlunch för att presentera samarbete mellan Nivea och Whyred! Så god mat på Hallwylska och där satt jag och reppade ambient techno rätt ut.

Jag ansvarade över fredagsfikat på jobbet!!!!!! Såna här saker är nog något av det jag är sämst på i hela världen?? Eller alltså jag är BÄST på att äta fika :)) men baka fixa dona är kanske så långt från min grej som möjligt. Jag har liksom inte en fixig eller pysslig cell i min kropp? Köpte Delicatobollar (aka det goaste som finns) men när jag ställde fram dem på varsin tallrik såg det så sorgligt ut att jag inte kunde låta bli att dela med mig av ögonblicket. Vissa har ju KÄNSLA och ba hmmm jag pillar dit med lite blommor eller pyntar med nåt kul men mina hjärna ba: this is toppen!! Bord, stolar, fika, kaffe, jo men det är väl allt som behövs egentligen.

Efter jobbet återförenades jag med mina systrar <3 <3 <3 Vi har alla varit ifrån varandra nästan hela sommaren?! Pga resor, jobb, the usual. Men fy faaaaaan vad bra man mår när allt äntligen faller på plats igen. Känner mig hel! Åt pizza och drack sjuttiofem galopp på Bananas.

Sen drack jag någon mer galopp och Parisa tog den här coola angel metal-bilden på mig och sen var det läggdags för tant!! Tror jag var i säng cirka 21.30 så det var som ni förstår en heeeeelt perfekt kväll.

Kommentera


AnnonsLaddar