Annons
Annons


Första provningen av bröllopsklänning!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Iiiih!! Idag var första gången jag gick på provning av min bröllopsklänning!!!!! You guessed it – jag gick vidare med en beställning hos Ida Sjöstedt (reklamlänk via Apprl) ! Det var ju egentligen vad jag hade tänkt och hoppats, men man måste ändå prova runt lite, testa annat för att också kunna sålla bort. Sen när jag väl provade hos Ida och hon ritade upp lite skisser för mig kändes så otroligt självklart. She gets me!

Annons

Idag var alltså första provningen och jag hade egentligen inga förväntningar alls? Jag trodde att första provningen innebar att man fick på sig någon pappmodell som ska skissas upp senare på tyg. Men nej det var BASICALLY min klänning?? I rätt tyg och allt?! Så från att glida in helt chill så blev jag plötsligt superpirrig och lide svettig. Allt blev så himla verkligt pang bom så nu är jag helt stressad över alla andra grejer jag måste fixa. Eftersom jag annars tänkt ”en sak i taget” och trodde att klänningen var långt ifrån klar, men nu var den ju nästan hemma så då måste jag gå vidare med det övriga dirr!!

Och bland det övriga är SKOR. Skulle vilja ha hittat skorna till vår nästa provning, så att man vet exakt höjd osv. Jag klarar ju verkligen inte av klassiska pumps eller annat man ”ska” (??) ha. Jag är en plattåtjej sen dag 1 så det måste det bli. Dessutom skulle jag vilja ha ett par roliga skor eftersom min klänning är rätt clean och klassisk i utformning! Har hittat nedan megafeta från Miu Miu som jag inte riktigt kan sluta drömma om MEN de verkar bara gå att beställa i Italien (da f?) och hittar dem inte någon annanstans på den världsvida vebben.

Men har ni tips på andra feta (literally) dojor i denna stil, billiga som dyra men helst mittemellan, så bring ‘em gärna your girl’s way??

3 kommentarer


AnnonsLaddar