Annons
Annons


Första förlovningsdagen!


Vilken tredje advent hörrni? Inte nog med att det är en vecka till julafton – vi firar vår första förlovningsdag också!!! Nu kanske det inte är den mest romantiska sådan man kan ha eftersom vi fortfarande har en hel del flyttkaos här hemma. Så största delen av vår dag har gått åt till att plocka undan i nya lägenheten och springa runt och vara skitiga! A new kind of love :’))

Annons

För den som inte minns hur frieriet gick till eller inte läst om det än finns inlägget här <3 Fortfarande det absolut roligaste och bästa som hänt mig to this day i livet?? Och inte för att gifta sig är sån jävla big deal för mig, självklart vill jag ju det, men inte för att det i sig är ett livsmål mer än att vara lycklig med min soulmate. Mer att kvällen i sig var så PERFEKT på alla sätt och vis, för mig och för oss. Han hade liksom lyckats på alla plan att överraska, pricka in allt och alla jag gillar och fick ihop allt så jävla bra utan att verka det minsta nervös eller avslöjande. By far den största överraskningen jag fått och inget har nånsin gjort mig gladare.

Och nu är det mindre än 5 månader kvar till vårt bröllop!!!!!! Vad som kändes som ljusår bort när vi satte datumet börjar liksom närma sig. Herreguuuuud. Vet ni att allt känns lite, lite tråkigt fram tills dess? Nämnde i bloggen tidigare att jag typ glömde bort min egen födelsedag. Lite den grejen. Jaha, fyller jag år? OK. Jul? Mmm ok mys. Let’s just get it over with så att 12e maj kan komma nån gång känner jag!!!!!!

Kommentera


AnnonsLaddar