Annons
Annons


Flytt, fotografering och fruktansvärd flora


Anledningen till att man mår som en påse prupp, tackar nej till precis allt och alla och lever som en paranoid eremit these days är pga ovan :)) Vi håller som sagt på att förbereda oss för flytt!! Och tänkte nu försöka sälja vår älskade lägenhet.

Annons

När jag nämnde flytt i ett tidigare inlägg fick jag kommentar om att ”vaaa ni som nyss flyttade?!!?”. Men GET THIS – det var tre och ett halvt år sen??? Hahahahahah. Trogna läsare hängde ju självklart med i svängarna redan då och det känns ju som ”nyss”, amiright!? Förstår ni då hur fort tiden går när vi har kul ihop <3

Blev supernöjd med bilderna men det är så sjukt för JA det är fint, men det är ändå liksom som ett skal av vår lägenhet. Man har ju plockat bort all personligt och därmed all personlighet. Har aldrig riktigt fattat de som gillar inredningsstilen ”hotell” man baaaa njaa jag vill gärna ha det mysigt tack?? Att folk ska komma hem till oss och direkt fatta att här bor ju Kalle och Kristin! Hemtrevligt, varmt och glatt! Sen kan jag precis _ingenting_ om inredning och det kanske inte direkt hjälper men det är hur jag killtänker åtminstone. Jag ogillade tex vårt turkosa kökskakel när vi flyttade in men fan, it grew on us och känns så kul och annorlunda nu så vi behöll det! ”Hellre kul än kallt” kanske man kan sammanfatta min icke-existerande inredningstrategi som.

En kuriosa om ovan är att jag köpte bland annat tRenDiGa hortensior inför plåtningen som ni ser. De kostade på ett ungefär fyrtio tusen miljarder. Och vissnade redan dagen efter!!!!!!!!!!!! Verkligen instant karma att straffas när man lägger så mycket pengar på något så onödigt och då har jag lärt mig den läxan i alla fall.

3 kommentarer


AnnonsLaddar