Annons
Annons


Fjällbacka, fisk, fest och fir!


I fredags tog jag mitt pick och pack tillsammans med mina fd kollegor och älskade vänner för att åka till vår kära vän Malins bröllop! Hon skulle gifta sig med sin Douglas i Fjällbacka så det fick bli till en roadtrip dit!!

Annons

När vi skulle ladda elbilen var vi TVUNGNA att stanna vid en enorm godisbutik och ja då måste man ju faktiskt köpa varsin hink med godis <3<3<3 Ni ser lyckan i våra ögon??

På fredagkväll när vi kom fram till Fjällbacka åt vi på Restaurang Matilda och det var faktiskt den sjukaste matupplevelsen jag haft på LÄNGE! En fiskgryta unlike any other.

Vi hade fått låna en sjöbod att bo i och herreminjeeeee det var som att bo i en lyxvilla??? Jag som icke-kustare (varken öst- eller väst och har noll erfarenhet av s.k sjöliv) trodde liksom att en bod var en BOD. Jag frågade typ om det fanns dusch – little did I know att badrummet var helt i marmor och det hele var dubbelt så stort och fint som min lägenhet hemma!

Vi promenerade runt lite på lördagen innan ceremonin och WOW jag är helt tagen av hur vackert det var i Fjällbacka. Prick som en Astrid Lindgren-idyll faktiskt?? Gick runt och fotade som en utländsk turist som aldrig varit i Sverige förut.

Vi gjorde iordning oss och jag beslöt mig av någon outgrundlig anledning (men som man ändå alltid gör??) för att testa smink i helt nya färger dagen till ära!! Ba ABSOLUT jag har aldrig burit lila ögonskugga eller vet hur man jobbar med det men JUST IDAG borde jag ju verkligen testa det?! Att man aldrig lär sig va. Men jag blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet ändå trots att det var ett våghalsigt test. På bild ser det mer brunt än lila ut, men tyckte det lirade så fint med min klänning i en cirka bärnstensfärg.

OCH VIGSELN! Ååååhhhååhååå glädjetårarna smög sig ju fram prick hela tiden för Malin och Douglas var så fina!! När man redan tycker hon är världens finaste tjej och inte hur fattar hur hon skulle kunna bli mer vacker så får man uppleva detta överjordiska.

Sen var det dags för middagen och återigen: halloooooj Fjällbackamaten!!! Hur gott som helst och då är jag vanligtvis inte ens en fisk och skaldjurs kind of gal. Ovan ser ni mina brudar också och hur fina vi alla var tihi.

Sen har jag inga vettiga bilder alls från festen – som sig bör!!! SJUK kul grej var att de fixat såna där discoskor till alla gäster!? Hur skönt som helst för fötterna och dessutom en jävla party starter. Allt nära min strl tog dock slut så jag fick ta ett par 43:or till slut hahahahaha jag klampade runt där och försökte hålla balansen bäst jag kunde.

Men kolla mina tjejer va!! Ja eller nu är vi ju skitsuddiga men u get the picture. Tänk att några år ihop på en arbetsplats tidigt i livet kan ge en såna här vänner för livet <3 Och nu ska Malin och Douglas flytta iväg till USA i ett år också :((( Eller för dem är det ju kul :))) Men vilken lyx för oss att de hann anordna världens jävla brakbröllis innan dess? TACK M & D för en drömhelg och för min nyfunna kärlek till västkusten dessutom!

3 kommentarer


AnnonsLaddar