Annons
Annons


Fireri, firera!


Vet ni vad! Idag hade jag i vanlig ordning tänkt langa ett röda mattan-inlägg från nattens VMA-gala. Men den var SÅ TRÅKIG that i simply could not???? Det hade liksom inte ens varit att greppa efter halmstrån, mer typ greppa efter…………….. mindre strån. Så vi hoppar det.

Annons

Låt mig berätta vad jag gjorde igår istället!! Jag och mina ladeez åkte och träffade min big sis from another miss, Rebecca! Hon var i Sverige för första gången på ett år (!!) så då får man passa på. Har snart känt denna människa i tio år och vet knappt någon med större hjärta, klipskare hjärna eller rappare käft. Ser först nu att hon inte alls ser lika glad ut att träffa oss på bilden looooooool. Det var hon okej!?

Vi har haft ett sinnessjukt år? Känns vi var crazy ass teens cirka NYSS och nu grattar vi varandra till höger och vänster till graviditeter och förlovningar. OBS att hon är den gravida om ni nu skulle missat det hahahah.Vi gav bebben en svinfet Gucci-mössa i present för det är lika bra att rulla i stil med en jävla gång. Däremot är vi båda numera förlovade och att jämföra ring med henne var ju lite SPECIAL som ni kanske ser?? Men det är bara en optisk illusion ska ni veta. Jag kommer aldrig erkänna att så inte är fallet!!

Kommentera


AnnonsLaddar