Annons
Annons


Fingertoppsfest


En annan grej denna bjootyjunkie inte alls är så belevad i är gellack! Har unnat mig manikyr cirka tre gånger i mitt liv kanske. Vissa grejer lägger man krut på och annat inte u know? Men innan min jobbresa till LA & NYC kände jag att faaan jag kan inte hålla stora presentationer för Viktiga Personer På Den Amerikanska Marknaden med 8 dagars, avskavt lack……………… Eller kan kan jag ju men ni fattar. Jag hade kanske inte känt mig skitbekväm och bekvämlighet går alltid först.

Annons

Så jag unnade mig gellack innan resan och jävlar i min lilla låda vad skönt det var. Jag känner mig hooked!! Så jag bokade tid på Daisy Grace Beauty Bar nu för en har ju hört så himla gott om det. Jag kom dit på ett ganska kasst humör tbh? Hade haft huvudvärk hela dagen, hade massa skit att bära på, var hungrig blablabla. Men så fick jag ett glas bubbel och blev uppmuntrad till att ta det rosa, glittrigaste lacket jag nånsin skådat och VEM blir inte på bra humör då?? Jag sa först att jag ville ha en annan, mer vanlig färg men så hintade jag om att fast de glittriga är ju himla fina…………… Och det var som om hon läste mina tankar att det var EXAKT vad jag och mitt humör behövde. Jag fick en push i rätt riktning för nu har jag fem små fester på varje fingertopp!!

Sen hade de en SELFIEHÖRNAAA. I gotta get me one of those!!! Testade att vara handmodell och hela tjofräset. Kanske en ny karriär på g här………….. Skönt att inte behöva anstränga sig jättemycket mentalt men SÅ mycket träningsvärk i axlarna, var fan jobbigt att hålla upp händerna under en längre tid?! Hmmm lägger nog ner den karriären innan den ens har börjat.

Kommentera


AnnonsLaddar