Annons
Annons


Final countdown


Här sitter man snart mitt i natta en fredagskväll (njaaa bilden är inte direkt från PRICK NU nej) och är så trött att man storknar men inte direkt klar än.

Idag var nämligen min sista dag på jobbet innan BRÖLLOPSRESAN! Yessiree, dagen är snart kommen fan. Och imorgon ska vi på ett annat bröllop!! För att åka till vårt eget jävla bröllis på söndag. De senaste veckorna har snurrat förbi som någon sjuk jävla tornado???? Haft noll verklighetsförankring verkligen. Lämnade min egen kropp för cirka två veckor sen, efter det har jag bara försökt hinna ikapp. Och försökt hinna med en tillvaro? Med heltidsjobb, blogg, vänner, familj, relationer och ett satans bröllop att planera på det fy fannnn. HUR GÖR FOLK undrar jag för själv har man varit dämpad mentalt i flera månader nu.

Annons

De senaste veckorna, när nedräkningen börjat på allvar, måste man ju börja med detaljstyret och det är precis vad jag hatar mest. Att säga att man ska boka in sig på frisörtid, vaxning, börja packa i goood tid, boka in sig med vänner för att hinna säga hejdå och mysa, träna SOM FAN, allt sånt som man *vill och bör* är ju extremt mycket lättare sagt än med-hunnet. De senaste veckorna har jag känt mig som det Isabella nämnde någon gång, att hennes dagar är planerade ända inpå 10-minuterspauser för att det är så späckat. Nu håller det för mig i ett par veckor I guess men hade jag hålle på längre än så här hade jag nog blivit permanent snurrig??

Eftersom i princip hela morgondagen försvinner på annat bröll-håll så måste liksom all packande och strunt vara klar cirka NU? Och här sitter jag och bloggar hihihohooh. Nästa gång ni hör från mig är jag i princip på väg till mitt eget bröllop förmodligen så wiiiiiiii håll tummarna att jag överlever tillvaron några timmar till haha!!!!!!!

Kommentera


AnnonsLaddar