Annons
Annons


Fast Track Tan


Ummmm på tal om att jag inte fattat att jag ska resa bort ya know??

Det innefattar ju så klart även det faktum att jag är helt utan någon form av pigment på kröppa. HMM den lilla detaljen ja. Och tydligen är det +30 grader i Los Angeles right about now så att helt sonika täcka mig kommer inte flyga (och är inte direkt min stil heller men…………………).

Annons

När jag insåg hur lite tid jag hade till takeoff sprang jag till NK och bad om deras mest effektiva brun utan sol för en blek som snabbt vill bli oblek, inte lukta _helt_ förjävligt och inte kosta _helt_ förjävligt. Mind you att denna ekvation inte direkt är en enkel sådan!!

Tjejen i kassan tipsade mig om James Read Express Bronzing Mousse Face & Body. Köpte den t o m i Medium/Dark i något slags delusional moment?? MEN! Den har fanimig varit huuuur bra som helst. Luktar faktiskt minst av alla BUSar jag haft och då brukar jag mest köra på såna som ger gradvis färg som väl ändå borde vara ”mildare”. Denna kommer ut helt MÖRKGRÅ ur förpackningen så det kändes lite läbbigt ett tag, men den går in fint i huden och blir väldigt jämn. Då ska tilläggas att jag är sjukt kass på att smörja jämnt, är alltid lite randig och gosig om somrarna när jag BUSar som mest ;))) Har fått bra med färg men ändå inte alls överdrivet! Priset är också helt ok, hoppas den är dryg af bara.

Jaja jag ville bara ge (osponsrat) tips om det är fler än jag som har bli-brun-snabbt-panik! Eller vill förebygga från att få det heheh. Förutom på NK såg jag att den finns att köpa på käraste Skincity!

1 kommentar


AnnonsLaddar