Annons
Annons


Färgglad med konst och skönhet!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Igår var en riktig eventonsdag! Inte alltid jag orkar mig ut på såna äventyr längre men ibland måste mamma få lattja till det också?? Vi var förbi Lindex showroom och kikade på deras utställning Art Meets Fashion, där unga konstnärer fått skapa under temat ”Celebrating women”! Massa fina grejer, framförallt en svincool och annorlunda bikini jag föll för där. Även om bikini season inte direkt känns runt hörnet lol. Vi var även förbi Marimekkos nyöppning av deras fina butik på Norrmalmstorg! Men där hade jag så trefligt att jag inte tog en enda bild hehehe ni får helt enkelt ta mig på mitt ord att jag var där.

Annons

Avslutade gjorde vi på en YSL Beauty Club-tillställning! Supermaffigt fixat, precis som sist, så är det alltid en wow-upplevelse. Denna gång fanns Lipstick ATMs (!!) där man kunde stoppa i ett YSL-mynt och få ut en av deras senaste läppstift för att testa. SÅ BALL!! Tatouage Couture (reklamlänk via Apprl) heter den och är högpigmenterad och matt lip stain. Jag fick med en korallfärgad och en mauve, återkommer med recension på dem!

Hann fota av min färgglada outfit på jobbet innan jag gick för dagen också:

nya, rosa (!) glasögon – Nividas (reklamlänk via Apprl) , stickad tröja – Acne, byxor – & Other Stories (reklamlänk via Apprl) , skor – gamla Zara (liknande från Stories (reklamlänk via Apprl) !)

Kommentera


AnnonsLaddar