Annons
Annons


Ett steg framåt, två steg bakåt


Äntligen ett litet lass bilder från älskade lägenheten!!

Som ni ser har vi förutom enorm soffa och säng även köpt ett gäng lampor. En Saturnuslampa till stora sovrummet, en vintagelampa som ser ut som en godisklubba till hallen och en med gröna glaskupor till köket! Älskar precis alla våra inköp men det går fan inte i racerfart – men viktigare att det blir rätt, right?

Annons

I alla sovrum har vi inbyggda garderober (som ni ser i bild!) men det räcker självklart inte för Fröken Fräsig som ska bygga sig en walk in closet också mehehhe. Jag var hemma idag för leverans av allt till den och hade sett fram emot att bygga hela dagen. Alla delar kom – förutom den viktigaste, själva ramen att sätta upp allt på!!!!!! Så det var ju bara att glömma. Ingen idé att snickra ihop massa lådor och hyllor om man inte har nåt att sätta upp dem på. Fick ett smärre sammanbrott men gick snabbt vidare till dagens andra ”uppgift”, att installera min nya Time Capsule. Min gamla funkade felfritt i örti år tills jag dundrade ner den i backen från 3 meters höjd, så tänkte att det skulle vara enkelt. Men efter att ha suttit med Applesupporten i 1,5 timma (!!!! obs att Kalle fick byta av mig redan efter 20 min då jag började gråta av panik) så funkar det – FORTFARANDE INTE! Nu misstänker man att det är något med vårt bredband möjligtvis och The Struggle Continues ;)) Men idag var verkligen katastrof.

Men nu ska jag tänka positivt! Sängen är ENORM och den skönaste jag sovit i. Soffan är ENORM och den djupaste och mysigaste jag suttit i (filt i mot oundviklig chokladspill…………). Tänk när vi hittar en ordentlig fotpall, fin matta, någon göttig fåtölj, får upp lite tavlor muuuuums. Dagens bästa var dock att vi lyckades beställa en tv-bänk och inom kort ska vi platsbygga en stor bokhylla i vardagsrummet också! Och några mer lampor behövs ju också så klart. Och gardiner. Och………….. hahhahaha. Men jag försöker vara positiv som sagt!

5 kommentarer


AnnonsLaddar