Annons
Annons


En zen-stund för mig själv


Så här när bröllopet stundar är en sak sååå tydlig.

Vänner som inte gift sig är så jävla peppade och fina och ba WOOOOO OMG DET ÄR SNAAAART SÅ JÄVLA KUUUUUL.

Medan vänner som har gift sig frågar lite lätt oroat och reassuring ”hur mår du?”.

Annons

Megaobs: inget är rätt eller fel eller bättre än den andra!!! Jag behöver verkligen höra båda sidor just nu. Jag behöver absoluuuut peppen, men jag behöver också få höra om att jag inte är ensam om att nära på under inför detta, att jag inte är galen i allt, att det är normalt. Någon som känt samma eller tvärtom rent av?!

Många tycker jag är så duktig med träningen just nu också. WELLP. För tillfället använder jag mig av träningen som den lilla stund jag har för mig själv, där jag inte behöver tänka på något annat. Meditativt typ? Ibland behöver man ju det. Ibland och ibland – NU behöver jag det. Zen.

1 kommentar


AnnonsLaddar