Annons
Annons


En selfie till mamma


I förra veckan var jag förbi lanseringseventet för Trinny London, som en kickoff för hennes produkter runtom i Europa! Om ni inte vet vem Trinny Woodall är så whoooaaaa u been missing out?? Jag var tvungen att ta ovan selfie för att kunna skicka till min mamma som DOGT av den. Vi tittade nämligen på Trinny & Susanna’s What Not To Wear ta mig fan jämt ihop under min uppväxt!! Så där fick jag flexa lite för mamma………………….. cooooolt yeah……………

Annons

Hur som helsty: hon har lanserat makeup nu! Än så länge säljs det bara online och konceptet är dessa små burkar, att man enkelt ska kunna mixa och matcha fram sina nyanser och stapla dem på varandra! Trinny förklarade att hon vill hålla det så enkelt som möjligt för att så många som möjligt ska kunna upptäcka världen av makeup och även om man är van att utmana sig att tänka på ett annat sätt.

Produkterna var väldigt pigmenterade, vilket är bra då de är i små burkar! Dvs då räcker de ändå länge trots små förpackningar. Hittade givna favoriter bland blushers samt Lip2Cheek (älska multiprodukter!!) i underbara bärfärger. En annan superfavorit blev highlightern Starlight!! Den bär jag på nedersta bilden – helt utan annan bassmink, bara lite mascara och läppglans på. Underbar konsistents, superduperkrämig i burken, nästan så man tror att ojoj hur ska denna sitta kvar, men väl på huden går den snabbt in och övergår till torrt fort och bra! Sen ger den ett urbra lagomt glow, inte det mest strålande partyglowet och inte heller superduperdiskret, men någonstans där mittemellan. Något som var perfekt för just den tillställningen jag skulle på, en födelsedagsdrink en eftermiddag!

Ja, då var min kändisvecka (Miranda Kerr och Trinny nu då!) slut för denna gång. Vi kan ju hoppas att det håller i sig då u can take the girl out of Örebro but u can’t take Örebro out of the girl!!!! Älskar ju kändisar gränslöst okej?? Kommer aldrig kunna låtsas vara cool.

Kommentera


AnnonsLaddar