Annons
Annons


En full elefant på mitt ansikte


Det ENDA positiva med att Kalle reser runt jorden som en tok är att jag ibland lägger in requests på saker att köpa som inte finns hemma! Och med ibland menar jag faktiskt på eget initiativ – jag behöver literally INGENTING, som den priviligerade principessa man är. Han frågar ofta om det finns något han ska kolla efter men tro’t eller ej säger jag alltid nej?? Men plötsligt finns det något som faller fröken fräken i smaken!!!

Annons

Nu bad jag honom köpa med TLC Sukari Babyfacial och Lala Retro Whipped Cream från märket Drunk Elephant! Ett hypat hudvårdsmärke som jag inte tror finns i Sverige än men som jag hört så mycket goth om. Babyfacial är en syramask med 25% (!) AHA och 2% BHA. Trusssst me att jag inte har känslig hy, jag syrar meget regelbundet med diverse saker, lämnar kvar syramasker för länge på osv osv och känner knappt något pirr längre – likt en förälskelse som slocknat :(( Men denna?! Det pirrade té så fort den rörde vid mitt arma fejs!!! Och sen WHOA vilket glow. Resultatet var lite som att den fulla elefanten hade PLOGAT min hud. Kanske höll den plogen i sin lilla, lilla snabel och gick loss av helv? I dono, men det funkade!

Jag följde med ansiktsolja enligt instruktionerna och innan läggdags fortsatte jag med da whipped cream. Som för övrigt har en superskoj pumpfunktion? Och herreminlillejeeeeee. Kalle kände på min panna idag (per mina instruktioner lol inte direkt en normal vidröring…………) och brast ut: wooow det är som att ta på LUFT!! Ja, en riktig killreferens kanske, men man förstår ju vad han menar. Har ärligt talat inte varit så här mjuk och babyfaced på år! Har ni möjlighet att plocka upp dessa på någon skön vacay kan jag med andra ord starkt rekommendera bägge produkter. Och för allas vår skull kan vi hoppas på att någon tar hit dem till lill-Sverige snart också!

3 kommentarer


AnnonsLaddar