Annons
Annons


En enkel quiz


Ja hörrni, det var ju inte supersvårt att gissa sig till svaren på Spotifys årssammanfattning, 2017 Wrapped, för min del. Jag har nämligen samma artist i topp varje år!! De övriga 2-5e platserna brukar variera lite lätt, men min eviga etta är självklart The-Dream.

Annons

Och på tal om min idol – han släppte ju faktiskt en ny låt häromdaga! Men ännu inget album som utlovat lol. ”It’s yo birthday” är en old school Dreamlåt, helt underbart fängslande och sexig. Han levererade en live på Instagram tidigare i höstas när han satt och mixade färdigt låten som jag lyckades se mitt i natten pga var på väg till ett flyg hahah. Så jag hade hört stora delar av låten redan och älskade givetvis!! Så himla glad att den släpptes på ricko för att som ni märkt är han lite oförutsägbar med sånt därnt.

Men här är den, som en liten pre-julklapp till oss alla <3

Kommentera


AnnonsLaddar