Annons
Annons


En blixtvisit i London!


Jag kom hem från London redan igår men hör och häpna: jag var sååååå trött att trots TRE tupplurer lyckades jag ändå somna kl.21???? Faktiskt det absolut sjukaste jag lyckats med i sömnväg. Jag hade med andra ord noll energi att skriva ett blogginlägg, eller till att göra något annat öht 🙁

Annons

Ursprungssyftet med resan var att Kalle skulle spela. Sen bestämde vi att jag skulle följa med så att vi kunde gå på Warner Brothers Harry Potter-utställning! SEN visade det ju sig att Kalles kompis också skulle spela och att hans tjej OCKSÅ älskar HP!!!! Blev ju värsta dreamteam och haft så fruktansvärt kul med dem hela helgen 😍 Det enda vi hann var dock cirka tusen mat och öl, shoppa på Arket (älskade butiken!!), gå på technoklubb och på HP-grejen. Otroligt intensivt, otroligt kul. Så pass att det krävde tre naps och tidig läggdags som ni förstått!!!

Jag bjuder på ovan nördkavalkad av bilder iaf :)) Jag måste ändå säga att jag föredrog Universal Studios variant av HP-världen, där var det mer av ett lajv, det kändes lite mer ”på riktigt” lol… Detta var främst BTS på filmerna och absolut är det kul men vi TRÜ NÖRDS är ju besatta av böckerna först och främst skulle jag vilja påstå. Sminköserna gjorde liksom ett toppenjobb i filmerna men bryr mig ärligt talat inte asmkt? MEN man kan ändå aldrig få nog med HP så vill inte klaga!!

1 kommentar


Annons



Laddar