Annons
Annons


Elle-galan 2018: lila mattan, DJ i tyllkjol och Team Ida!


Är ni redo för ett bombnedslag av bilder från gårkvällens Elle-gala!! HOPE SO för nu blire åka av.

Från jobbet begav jag mig till salongen Noir för att göra en blowdry och jag blev GALET nöjd med resultatet. Lite som jag tänker mig till bröllopet också faktiskt………!! Dessutom fick jag en toppklassig dryckesbuffé med favoritkombon vatten + kaffe + vin <3

Annons

Efter hårfix åkte jag hem till min Ida och så gjorde vi iordning oss ihop! Mötte upp min Parisa på Grand Hotel och tillsammans gick vi röda (lila!) mattan.

Förlåt men hur cute var vi :))) Det tyckte även Baaam, Petra och sista bilden är från elle.se. Alla vi tre klädda i Ida Sjöstedt!!!

Väl inne träffade man på så himla många gosiga man gillar!! Tex här tog jag och Ida kort med kingen Vanessa och vi insåg snabbt att vi ser ut som ett prettttty coolt band.

Gulligaste Sania var inte bara en dröm i paljetter (med perfekt matchande glitterögonskugga!) utan fyllde även år, YAY!

En oskarp bild på inte osnygga Brita när vi försöker fota varandra! Brita är så kul, smart och sist men inte minst: äkta #momgoals eller hur??

Och denna lilla godisbit! I löööv me some Rami, han är som ett livs levande vitaminpiller och sprider världens härligaste energi. Och begåvad som FÅ!!

Ja och vad ska man säga om dessa drottningar då?? Kakan och Beldina, två av Sweden’s finest, som båda ägde scenen som prisutdelare och modell under kvällen!!

Sen skulle jag och gostrollet dja en stund under efterfesten!! Inte direkt något man är van vid att göra i prinsessklänning mennnn det var bara att tuta och köra.

Inte direkt en trist utsikt för en dj!

En lite bättre bild på min klänning! Som sagt från Ida Sjöstedt, ur en av hennes tidigare kollektioner. Jag är egentligen inte alls van vid prinsesslooken, tyll, pärlor och puff. Men denna kändes verkligen sååå underbar och ni vet ju att jag lever efter more is more? Livet är broderat med pärlor och strass och hela kjolen är i tyll med glitterblommor tryckt!! Är det gala så är det så då vill jag go big or go home!

Sen festade vi vidare och dansade till andra queengliga dj’s innan det var dags att rulla hem. Och att göra det i en stor tyllklänningen var dessutom lättare sagt än gjort?? Fick tacolov hjälp av supergulliga chaufförer att få in hela klänningen i bilen hahhaha. Sen satt man där som i en enorm PÖL av glitter, alldeles lycklig av alla roliga minnen man fick av kvällen!

Tack Elle, Bindefeld och mina tjejer för en oförglömlig kväll!!!!!

6 kommentarer


AnnonsLaddar