Annons
Annons


Early birds


Ens nya liv, ja förutom att man blivit förortsbo, innefattar även frukostar med vänner! Alltså att frivilligt pallra sig upp ÄNNU tidigare än man brukar (när man redan tycker man går upp mitt i natten??) för att mysa med älskade vänner man inte hinner träffa så ofta. Och frukostar är en lucka som då är enkel att klämma in – bortrest från att det är allt annat än enkelt att ta sig upp!! För mig………….. Men det är så man vet att vi verkligen älskar varandra!!!!

Annons

I veckans sågs vi på Kaffeverket för en god catchup – jag har precis flyttat och planerar bröllis, en annan kom precis hem från sin bröllopsresa och ska snart flytta och en tredje ska strax flytta utomlands och plugga. Och då är det ”bara” kanske två månader sen vi sågs?? POFF allt händer alltid på en och samma gång så när man väl ses går munnarna i ett.

Titti och Emelie (som inte var med i bild) är ju mina gamla kollegor som blev till vänner för livet! En liten perk som livet bär med sig är att oavsett situation man befinner sig i så kan man ha turen att träffa på människor som man kommer bära med sig för alltid <3

Kommentera


AnnonsLaddar