Annons
Annons


Doften, rengöringen och skallen!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Blandade skönhetsfavoriter rn!

  • För något år sen köpte jag ett kit med Hermès colognes i resestorlekar! Är typ nio dofter eller nåt sjukt men det är fan värt när man reser en hel del och dessutom är parfymtoka.
    Annons

    Denna lilla juleresa snöade jag in helt på Eau de Neroli Dore! En göttig och frisk liten citrusig nerolidoft med saffran i basen. Juligt och bra, right ;))

  • WIPES är så smidigt och bra när man reser också. Testar just nu bland annat micellära (!) wipes från Simple Skincare, ett brittiskt hudvårdsmärke som är väldigt budget och bra.
  • För skallen då?? JO sörru. Jag varvar just nu Redkens Extreme Cat (reklamlänk via Apprl) (namnet??) som proteininpackning, varannan gång denna och varannan tvätt en fuktgivande. Den är bra för mig som sliter på håret med blekningar och har mig. Mitt senaste älsklingsbalsam är Evos Mane Tamer!! Den kommer verkligen ut som en korv ur pumpen, sååå tjock och härlig. Blir riktigt återfuktande, luktar supergott och känns superlyxig.

Man tar ju inte direkt en paus i sitt bjooty-ande så här i ledighetens tider, amirite!!!

2 kommentarer


AnnonsLaddar