Annons
Annons


Do you have some sort of business woman special?


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Jag har ju missat att visa min utklädnad på Halloween! Nu var det så att Halloween i år råkade vara precis när jag var på jobbresa i NYC. Jobbresa innebar ju att jag varken kunde packa med nån ambitiös utklädnad eller ens ha tid att köpa någon där pga jobbade som sagt! MEEEN så befann man sig ändå i självaste NYC och där drar de ju inte direkt i lil’ spaken när det gäller denna högtid.

Annons

Skulle egentligen bara ut och äta men kände att jag MÅSTE klä ut mig på något vis. Och så lyckades jag få till en av mina favoritkaraktärer utan att behöva köpa mer än en hårspray!! Jag hoppas ni alla har sett kultklassikern Romy & Michele?? En av mina absoluta favoritfilmer när jag växte upp och jag har sett den fler gånger än vad jag kan räkna. Scenen när de ska låtsas vara business women……. Dom som vet vet!!!!

Folk förstod ju knappt att jag var utklädd kom jag på, såg bara lite tjusig ut med en uppsättning och kavaj för dem I guess. Men dom som fattade älskade det + I felt like a million bucks tbh? Borde ha uppsättning oftare, tyvärr lider jag av kronisk lathet.

kavaj – & Other Stories (reklamlänk via Apprl) , klänning – slutsåld & Other Stories men liknande från NA-KD (reklamlänk via Apprl) , skor – gamla Nelly

Kommentera


AnnonsLaddar