Annons
Annons


Diskobowling, athleisure och Stockholm som världsmetropol


Mitt påsklov fortsätter! En blessing att vara så här planfri hörrni. Jag fortsätter att mysa runt enligt nedan :))

Hänger ut med mina näraste käraste och passar på att äta massa go mat while at it. Till exempel mötte jag opp Parisa på Nybrogatan 38 häromdaga för lite smaskyluring och välbehövd gostime!! Idag åt vi med Evelina och Ida på Brillo – ett ställe vanligtvis packat men idag var vi de ENDA gästerna för tillfället och det reflekterade även hur det såg ut på stan i övrigt. Älskar när Stockholm är folktomt förlåt!!!!!!!

Annons

Cash me inside the gym howbowdah ;))) Har literally mött upp mina tjejer i träningskläder varje dag när vi setts medan de varit piffiga och gosiga hahahah. Tror folk i min omgivning börjar vänja sig nu……… Athleisure ftw!!

Igår startade vi även vad som KAN vara en ny tradition?? Påsk-diskobowling!!!! Kalle hade tjatat om bowling i flera dagar nonstop (???!!) så slog vi till på självaste påskaftons kväll. Inte en käft ute på stan då heller och efteråt när vi ville äta en liten bit gick vi in på fyra (!) restus som alla hade stängt redan kl22. Ofta tänker man att Stockholm är en City Of The World men det är vid såna tillfällen som man ba näääeee. Vi är inte riktigt där än direkt!! Tillslut hamnade vi på utmärkta Vina på Nytorget och fick i oss lide mat!

Imorgon är alltså sista påsklovsdagen och då ska det banne mig storstädas, bröllopsplaneras och mööööjligtvis även planteras om växter?! Ja ni hör ju vilka actionfyllda dagar jag har här. Stay tuned för fler rafflande påskuppdateringar hihi!

2 kommentarer


AnnonsLaddar