Annons
Annons


Diamonds & Champagne


Underbara Amanda som driver LWL Jewelry bjöd in till diamanter och champagne-kväll på Nobis Hotell tidigare i veckan! Det är ju två saker som man faktiskt aldrig kan få tillräckligt mycket av så självklart infann jag mig på plats.

Annons

Jag anlitade LWL för att designa min vigselring (som ni snart får se iiihhh!!!) och denna kväll skulle vi titta på massa andra smycken hon visade upp på plats. Ja, tråkigare saker finns ju att gö!!!!! Blev läskigt sugen på en färgad sten – någon annan gång i den glada framtiden obs lol. Som de jag provar ovan i bilderna?! GAAHHHH. Men det vore så jävla fett i cirka anniversarypresent en god, vacker dag till exempel. Tror inte jag hade velat ha en färgad sten i min ring nu, även om jag tycker det är sjukt fint också.

Först ska man bara återhämta sig ekonomiskt från bröllopshelvetet bara hahahahah. Man började verkligen med en Nogrann Kalkyl och jag var så himla stolt. Somewhere along the way såååååå………………… brakar allt bara loss och sen kostar allt bara mer och mer och man får mindre och mindre ork så man bara kör. Tror inte vi är ensamma om att vara med om detta eller???! Så nä, några fler diamanter blir det inte än på ett tag but a girl can dream, can’t she!

Kommentera


AnnonsLaddar