annonssamarbete med swiss clinic

Det är så jag rullar


Här har ni ett samarbete som jag är SÅ glad över, jag har nämligen varit nyfiken på Swiss Clinics produkter så sjukt länge! Om ni är som jag så har man mest hört talas om deras Skin Renewal-behandling som är en skin roller för hemmabruk. Det är mikronålar som man rullar över huden som stimulerar kollagenproduktion och gör huden mer mottaglig för det du har på efteråt. Jag har testat den ihop med Swiss Clinics Rejuvenating Serum, som känns väldigt lugnande mot huden eftersom det kan bli lite rött av rollern!

Det här är perfekt för mig som är sugen på att göra Dermapen på klinik men ska jag vara helt ärlig har jag helt enkelt inte tiden? Men att istället rolla hemma om kvällarna (det är en kvällsrutin!) passar mig eftersom jag ändå kladdar loss i badrummet så fort jag får tillfälle. Plus rätt mycket billigare än att gå till en klinik, amirite?! Toppen julklappstips också tbh. Till hudvårdsälskarn som har allt eller någon som vill rivstarta?!

Jag är ju en sucker för produkter och behandlingar som KÄNNS. Jag vill att masker, krämer, you name it, ska kännas av ordentligt!! Svider det lite så vet jag att jag lever. Eller att min hy gör det…………. Ni hör ju att jag inte är så känslig hehe. Och först var jag nääästan lite skraj för rollern, det är ju nålar liksom? Men när du ser den i verkligheten så syns de knappt, för de är så mikroskopiska. Ändå känns de precis lagom mycket skulle jag säga. De känns ju absolut, men det svider eller bränns inte, det är bara lite mysigt pirr.

Sen älskar jag ju masker rent generellt, men lite extra mycket sheet masks. Det är SÅ KUL och man ser helt galen ut. Swiss Clinic har en torr (!) sheet mask, som man dessutom fäster bakom öronen (!!). Så himla skoj. En toppengrej med den är ju hur snabb den är – det finns ju inget kladd att skölja av eller låta torka in. Funkar som en bra primer och ger ett fint lyster! På ovan bilder körde jag den direkt efter ett göttigt bad, blev babymjuk kan jag meddela. Dessutom kan den återanvändas tre gånger, aka extra prisvärt!!

Som ni redan förstått är dessa jättekul till dig själv ELLER som julklapp, ja det väljer man ju själv. Men en annan kul grej är att de har ett erbjudande just nu: om du handlar över 500 kr får du 30% rabatt på hela din order. YAY, vem älskar inte en bra deal! Du kan köpa Skin Renewal Box (Skin Roller och Rejuvenating Serum ihop) HÄR och Face Dry Mask HÄR.

I samarbete med Swiss Clinic

Kommentera

Laddar