Annons
Annons


Danke schön, Berlin


THE EAGLE HAS LANDED skulle man kunna säga om att jag är hemma. Satan i ragatan vad trött jag är, glad!, men väldigt trött ja. Tror jag aldrig nånsin fotat så här lite under en resa?? Ett starkt tecken på kul samt att det är totalt fotoförbud på Berghain där vi huserade i söndags så det blir ju svårt att fota när halva telefonen är övertejpad (ja, de tejpar över kamerorna!).

Annons

Vi kom alltså på fredagskvällen och innan hela söndagen tillbringades på Berghain myste vi mest bara runt och åt och drack öl. Väldigt lugnt och lagom för att ladda upp! Här pruppar jag ut de få bilder jag tog (och dessa är inklusive snodda från vänner i resesällskapet lol!!):

Vi bodde på Michelberger Hotel och det kan jag verkligen rekommendera om man är i Berlin! Framförallt om man vill till Berghain eftersom det ligger så himla nära. Fräscht och nice, men rummet var väldigt litet så det funkade verkligen max för en kortisweekend annars fick knappt packningen plats. Jag var tyvärr även besviken på frullen för det fanns inga pannkakor eller våfflor!!! Då får man automatiskt minuspoäng av mig /8-åring.

Vi gick till en bar vi var superpeppade på, The Black Lodge, som de tvättäkta Twin Peaks-fans vi är. Där var det dock knöken fullen så vi fick aldrig ens chans att testa på’n!! Men coolt såg det ut, precis som i serien!

Alla var perfekt moderiktigt klädda för Berlin – helt i svart. Sjukt att man stod ut ut så ENORMT bara genom att ha den dovaste av militärgröna färger på jackan, sheesh??

Och som sagt är det ju totalt fotoförbud väl på Berghain så här har vi några HÄRLIGA bilder precis efteråt! Hhahahahah det ser ju helt fruktansvärt ut och VAD gör jag för typ av pose på stenen egentligen?

Klocka är cirka 16 här?? Man trodde ju att klockan var mitt i natten eftersom man festat hela morgonen och dagen och det var kolsvart och det finns inte klockor någonstans. Så extreeeemt förvirrande att komma ut till dagsljus plötsligt. Men fan i helvete vilken klubb hörrni! Sjukaste stället jag varit på och abso på ett bra sätt. Och Kalle spelade självklart som en gud och jag är så stolt <3 Han hade den galna speltiden 9-13 på söndagen, eller där är det inte galet, men man är ju inte direkt van vid det här hemma om man säger så. Inne på klubben var det givetvis tokdrag även en söndagsmorgon!

  

Resten av söndagen och idag har det tagits otrooooooligt lugnt. Man är ju inte direkt ett purfärskt gäng längre :(( :)) Men vi myste runt med mer mat, lite biljard och tidigt i säng. PS notera att någon hade klottrat på kameralinsen i fotoautomaten?? Loooool kan det bli mer BERLIN, right?

Det var snabbt, intensivt och satans kul Berlin!!!! Tack för denna gång så ses vi säkert snart.

Kommentera


AnnonsLaddar