Annons
Annons


Daisy Grace, sparkles & drag show!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Igår var jag på lanseringsmiddag och fest för Daisy Grace! Det var sjuuukt kul och bra uppstyrt ute på Gamla Riksarkivet, de hade ju mycket att fira också så det var ju himla passande. De släppte ny kollektion, ny beautyserie och ett nytt magasin?! Allt som kan firas bör det, right!! And so we did.

Annons

Temat var suits and sparkles och passande nog hade jag ju min glittermanikyr!? Det var visserligen ren slump att jag valde just glitter men vi säger att det var medvetet så låter det som man är en sån där härligt, proffsig planerande person.

Min bordsdam var glitterlover nr1 och fellow Baaamlady Dasha!

Till maten fick vi två grymma musikuppträdanden – först av Janice med röst som en livs levande gudinna och sen en rätt ut roast av Hannah & Amanda courtesy of Daniel Hallberg. Det var väääldigt kul!!

Det hölls tal och skålades och hade sig! Sen kom det in hotshots och som ni ser blev det lite *blurry* när jag och Margaux skulle försöka oss på en skål :)))

     

Kvällens surprisemoment var en helt kinglig modevisning med nya kollektionen på inga mindre än drag queens! Eller okej, de kanske inte kvallar som äkta drag queens (???) men det var killar vi känner och i branschen som kvällen till ära did drag! Bland annat kära Gustav som jobbar på just Daisy Grace. Det var en sån SHOW och plötsligt blev det dessutom konfettiregn!! Så otroligt uppfriskande, kul och FAN vad duktiga de var <3

Fotoväggen var dessutom helt goooorg av blommor! Jag bar en matt paljettklänning från Cheap Monday (adlink) och kände mig återigen hella on point vad gällde temat. Det där med MATTA paljetter är något nytt för denna skata men det kändes ändå rimligt pga tisdag och inte direkt nyår *Kicki Mellanmjölk??*. Håret är dessutom nyfixat hos Bangerhead <3

bilder: de snygga är fotade av Studio Emma Svensson och de fula mobilbilderna av mig 🙂

Kommentera


AnnonsLaddar