Annons
Annons


Candy coated red


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Innehåller adlinks

WUUU i helgen fick jag äntligen premma min röda linneklänning jag köpte i LA i våras! Den är kanske den minst lättburna klänning jag äger and that’s coming from me som äger fler bandageklänningar i för liten storlek än någon person i världshistorien. Den är liksom så HIMLA kort. Jag skulle krama om några sittande vänner under kvällen och fick göra en rakryggad squat med benen ihopklistrade, det går liksom inte att böja sig en millimeter fram. Sen att den är i linne gör att den skrynklar sig supermycket superfort!! Men vad gör det när den sitter som en dröm amirite?????

Annons

klänning – Reformation, väska – Chene, skor – H&M, jeansjacka – Weekday (reklamlänk via Apprl)

6 kommentarer


AnnonsLaddar