Annons
Annons


Byxlös i butiken


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

En candid pic vs två extremt konstiga posebilder??????? Jaja det är väl kanske bra, då får ni se min outfit ur två helt olika situationer och hur den för sig IRL.

Första bilden är när jag anlände till Sephora för min bryntid hos <3 Felicia <3 på Benefit Browbar, där jag är den trognaste stammisen ever. Margaux hade tiden innan mig så det var skitkul att catch up lite och snacka Let’s Dance (!), bröllop osv. Efter hon var klar behövde hon byta braller lite snabbt och varför inte mitt i butiken?? Vem har tid att vara blyg egentligen lol. Vi körde en snabblösning iaf. Praktiskt lagd som man är!

Annons

Lackjackan (reklamlänk via Apprl) och kjolen (reklamlänk via Apprl) kommer från & Other Stories! Får så mycket komplimanger när jag bär detta set, det är helt sjukt. Längtar efter att kasta strumpbyxorna snaaart snart snart tho…………

Kommentera


AnnonsLaddar