Annons
Annons


Business on top, party down low


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

La upp denna på Instagram idag med caption ”when you have a board meeting at 4 but Rihanna is life”. Och det är literally helt sant för idag höll jag en presentation för vår styrelse och i princip kämpade för att ta på mig en kavaj (kamp pga SÅ SNYGGT men känner mig av någon anledning aldrig 100 bekväm i dem) men måste ändå stay true to myself – och Rihanna.

Annons

Inte för att jag påstår att jag ser ut som henne, det vore rent av att svära i kyrkan att påstå i denna blodge. Men i nästan allt jag gör skulle jag gärna vilja kunna se en hyllning till henne?? Så, har jag kavaj vill jag ändå para med de fetaste baggyjeansen på marknaden just nu till exempel. Och självklart iförd hennes megacreepers!! Osv osv. Kände att jag fick till det idag 😀

jeans – Cheap Monday (reklamlänk via Apprl) , kavaj – & Other Stories (reklamlänk via Apprl) , skor – Fenty x Puma (reklamlänk via Apprl)

Kommentera


AnnonsLaddar