Annons
Annons


Bubbelmask, frystkost & drunk pose


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Nej men!! Bland all bröllopsrecap har jag glömt berätta om min helg so here we go.

Jag rivstartar med torsdagen fan!! Det var pangväder och jag avslutade dagen med ett möte precis bredvid Urban Delis takterass och som det proffset man är hade jag dessutom bokat in mig på en AW där uppe också. This isn’t my first rodeooooo. Väntade in min kära vän Frida i mina nya småglajer från & Other Stories (reklamlänk via Apprl) och mitt gamla, custom armband från Triwa (reklamlänk via Apprl) <3

Annons

Jag har sååå knepigt med att hålla igång hudvårdsrutinen efter resan tbh?? Vill exfoliera och peela för sånt orkade jag inte alls med då, men samtidigt känns det som all bränna försvinner dååå. Och för att väga upp oljar jag in mig men då känns det som jag kloggar igen huden för jag köttar så hårt. Mmmmm jobbar fortfarande på att hitta tillbaka till balansen. In the meantime kan man aldrig sheetmaska för mycket tho?? Oh K! är ett mysigt k-beautymärke och denna mask var svart och SKUMMADE! Rengörande och kände mig fresshh.

Strax innan helgtime plåtade jag en snabbis med dessa kingbrudar för Baaams räkning också! Ska bli superkul att se resultatet!! Alltid kul när man blir stylad för jag är sååååå ovan att se mig så här ”klassiskt feminint” klädd?!? Stora örhängen, volanger, fluff och fransar osv. Men jag älskar ju att utmana mig själv och aldrig fastna i FASHIONFÄLLOR så jag är alltid öppen för förslag!

Sen kom jag hem till en OTROLIGT bud från Picard, en frysväska fylld med maaaaat. Torkade en liden lyckotår från min kind och har sen dess njutit av deras pizzor, croissanter, vårrullar, glassar, ja ni förstår ju. Hela kostcirkeln minsann!!

I lördags var jag på 40-årsfirande men detta var enda kortet jag tog på hela kvällen?? Ser ut att vara en klassisk gravidpose men i mitt fall var det en klassisk bloated and semi drunk pose. Det jag ville vara att fånga mitt face för att visa upp BOMB nya sminkprodukter jag använde den kvällen, men det misslyckades jag med obv så det får jag visa upp bättre senare.

Söndagen tillbringade jag med min käraste Marith! Vi badade och snackade ikapp eftersom vi inte setts sen mitt bröllop. A whoooole lotta catching up med andra ord!! Det var 30 goda grader, glassen var god och livet lekte. Livet e ju fortfarande rätt gött ja men inte fan är det helg längre, amirite………………..

Kommentera


AnnonsLaddar