Annons
Annons


Bröllopsskor, dryckesbuffé och grått en masse!


Efter en fartfylld fredag var det dags för rockmormor att varva ner resten av helgen. Det här är vad jag orkade med!!

Tog the (soon to be) old ball and chain ut på stan för att fixa lite bröllopsgrejs till honom. Att vi tjejer måste börja typ 6 månader innan med klänning är ju bara ytterligare en grej som är orättvis här i världen, men fin blir man fan…………….. Här provades ett par magiska skor på Prada tex!! Svårare med slips som sagt?!

Annons

Nästan varje helg består min frukost av samma innehåll: dryckesbuffé!! En god smoothie, en god juice och en god jävla kaffe. Sveper dessutom ett stort glas vatten också hahahha pga can’t enough of that drank. Sen är jag redo för att ta över världen cirka!

Kände mig som en jävla hjälte när jag 1) gick och tränade när solen lös så fint men 2) ÄNNU mer som en hjälte när jag efter träningspasset dessutom orkade mig på en relativt lång promme hemåt i solen!! Så här fin utsikt hade jag på hemvägen. Sen jag gick hem och lagade ett satans långkok som ytterligare en hjälteinsats, men den glömde jag fota för den åt jag opp.

Hahhaha den här var bra!! Jag ba ÅH VÅRVÄDER OCH GRÖNT GRÄS! Så tänkte jag ta en bild på mina gråa New Balance-sneakers mot det ”gröna” gräset………….. Ja ni ser ju att de snarare smälter in väldigt fint i den gråa färgen :(( Men snart hörrni! Hang in there!!

Kommentera


AnnonsLaddar