Annons
Annons


Bröllopsklänningen – check!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

BRÖLLOPSBONANZA Y’ALL!

Yes, igår fick lille (eller not so…) brudklänningen komma hem med mig!!! Sista provningen avklarad och jag kände mig sååå vacker och redo. Som ni vet sydde jag opp’en hos Ida Sjöstedt (reklamlänk via Apprl) . Vilken stjärna hon och hennes team är! Har tagit emot mig flera tider när de egentligen inte tar emot besök bara för att få alla detaljerna precis rätt.

Annons

Tror jag kommer hålla klänningen hemlig från mina kanaler fram till den stora dagen, även om jag redan har visat bilderna för alla i min närhet meheheheh. Inklusive Kalle!! Varför skulle jag hålla något hemligt för min bästis, det är ju bara helt sjukt. Det går inte?? Jag är så pepp och känner mig så fin, vill bara visa opp för hela världen helst. Men någonstans måste jag få behålla mystiken!

Detta var ju en stor CHECK från to do-listan och alla ni som gift er vet att varje litet streck man får stryka på den känns som HIMLEN. Mina steg känns lättare för var dag och nu när denna hänger hemma och bara väntar på att få bäras så längtar jag mer än nånsin!!

2 kommentarer


AnnonsLaddar