Annons
Annons


Bröllop i Italien – here I come!


Ingen är gladare är gladare än jaaaag idaaaag för idag åker jag tillbaka till mitt rätta element: ITALIEN! Eller okej MÖJLIGTVIS att Titti och Victor, som alltså ska gifta sig där, är snäppet gladare än jag………………. och deras familjer………………….. och………………… ja

Annons

Men jag är faktiskt glad för min egen skulle också att jag får åka dit!!! Det är fan det enda jag gör i sommar i princip?? Min stora höjdpunkt är deras stora höjdpunkt haha!! Har längtat i ett år nuuuu. Vi ska till magiska Villa La Madonna i Piemonte eller ja det verkar magiskt i alla fall, att döma av bilder etc. Sprängs av längt!!!!

Bilderna är från förra sommaren då vi hyrde hus i södra Italien! Också helt fantastiskt och underbart på alla sätt och vis, men detta blir ju något extra pga bröllop <3 <3 Åker dit tillsammans med mina gamla kollegor från Bonnier – it’s a girls trip!!!!!! Spår en eggstremt kul och fin resa framför oss.

Ciao bellas hörs när jag är framme! <3

3 kommentarer


AnnonsLaddar